Dag 21 - 21. juli 2010

Start: Essostasjon v/E6, Mo i Rana Sør
Stopp: Ved km-markering E6-04 (km 23.5)
Distanse: 64.0 km
Totaltid: 11.30 t. inkl alle slags pauser
Effektiv tid: 7.26 t.
Værforhold: Grått. 10 grader

Totaldistanse siden starten på Nordkapp: 1260.5 km

En morsom dag! Traff Julie og Phil fra Chester i Storbrittania på sykkeltur i Norge, men på vei videre mot Sverige , Finland og Baltikum. Phil skulle så videre til Tyrkia mens Julie da skulle hjemover igjen. Deretter hadde Phil lyst til å sykle videre til Fjerne Østen. En skikkelig worldbiker. Som triatlet på ganske høyt nivå ville han også gjerne være med å løpe litt og vi hadde følge de første 20 km av dagens etappe. Veldig hyggelig!
 
Ca 25 min etter at vi hadde lagt ut fra Mo i Rana dukket superultraløper Eiolf Eivindsen fra Mosjøen opp bakfra. Han ble med til passering 40,5 km og han ser vi igjen i morgen, torsdag. Til slutt dukket også en annen superultraløper opp. Ved passering 50,2 km kom nemlig også Trond Sjåvik fra Mosjøen med, og han fulgte meg den neste milen. Tusen takk til alle sammen. Veldig motiverende å få følge.
Været i dag var kaldt og grått og etterhvert begynte det igjen å regne og det skal det bare fortsette med neste døgnet. Jeg gruer meg derfor til torsdagens løping.
Helse: To gamle vannblemmer har grodd helt fint mens en ny en har gjort en tå til en blodig affære. Kjenner også litt vondt på utsiden av høyre leggbein, vurderer behandling med betennelsesdempendende gel.
Til slutt tusen takk til vertskapet på Mosjøen Vandrerhjem som stilte hytte gratis til disposisjon :-)
 
4 bilder fra dag 21
Dette innholdet er skrevet ut fra nettsiden til Norway Run