Dag 4 - 4. juli 2010

Start: Mellom Skaidi og Alta, v/infoskilt om Repparfjordselva kl. 09.00
Stopp: På E6 ved bussholdeplass i Bossekop, Alta, ca. 900 m. vest for Essostasjon
Distanse: 64.8 km
Totaltid: 9.48 t. inkl. alle slags pauser
Effektiv tid: 7.33 t.
Værforhold: Noe vind fra Sør/vest, pent vær, ca. 14 grader
 
Totaldistanse siden starten på Nordkapp: 242.2 km


En bedre og mer effektiv dag enn i går. Godt å være oppe i normal distanse igjen, for vi trenger ca. 65 km pr dag i snitt gjennom hele løpet for å klare vår målsetning på 40 dager. Etterslepet på manglende 15-20 km. får vi bare ta igjen etterhvert, litt etter litt.
Det va motvind gjennom så å si hele dagen, derfor gikk det tungt på de lange og ikke helt flate slettene over Sennalandet. Det var minimalt med vind i dalsøkkene inn mot Alta, der fikk vi en regnskur i stedet, men dette var bare en fin avveksling.
Vi sliter selvsagt med vonde bein, men kommer igjennom etappene på et vis. Selv har jeg en blemme på lilletåa som snart kan kalles lille storetåa. Kommer ikke til med Compeed der, men passer på å holde blemmedannelsen ren slik at ikke infeksjon skal oppstå.

Etter en så bra dag som i dag må moralen i laget nå kunne kalles høy. Gratis innkvartering på Thonhotels Vica i Bossekop som i tillegg spanderte middag på alle tre! Flotte rom med himmelseng og veldig fint hotell med mange fasiliteter og en hyggelig, høflig og serviceinnstilt betjening. Jeg gruer meg allerede til alle teltovernattingene vi nå har i vente!Men ingen fare, vi skal greie oss :-)
 

Dette innholdet er skrevet ut fra nettsiden til Norway Run