Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Alt bra med Erik  Alt bra med Erik

Publisert: 14.07.2010

Som de aller fleste sikkert har fått med seg har det ennå ikke kommet noen oppdatering fra dag 13. Men slapp av folkens, alt er bra med Erik.

Årsaken til at det ikke har kommet noen rapport fra gårsdagens etappe er flere. En årsak er at det var svært dårlig mobildekning der han stoppet for dagen. En annen årsak var været. Det blåste opp mot storm i kastene og regnet høljet ned. På toppen av dette kjørte de seg fast i gjørma med bilen da de skulle kjøre til nærmeste overnattingssted!
De brukte ca. en time før det klarte å få bilen opp på veien igjen, og da de endelig kom seg til nærmeste campingplass var absolutt alt fullt slik at de måtte sove i bilen.....
Hvis noen fortsatt lurer; å løpe fra Nordkapp til Lindesnes er mye mer enn bare en løpetur!

Erik Nossum med Stetind bak seg - i tåkeDagsetappe 13 ble for øvrig 64.9 km lang, noe som betyr at han totalt har tilbakelagt 822.5 km siden Nordkapp. På grunn av alt som skjedde dagen før, og ikke minst fortsatt elendig vær, ble starten på dagens etappe noe utsatt. Men Erik er godt i gang, og ved 19-tiden ankommer han Kjøpsvik og løpets eneste fergestrekning. Fergeturen går fra Kjøpsvik til Drag, og tar ca. 45 minutter. Erik løper for øvrig nå på Riksveg 827, og fordelen ved å løpe på denne veien er at den er lite trafikkert og at det er mange tunneler å løpe i som skjermer for regnet! Han har også i dag passert fjellet "Stetind" som også pryder løpets logo. På bildet til høyre ser vi Erik med nettopp Stetind bak seg, der fjellet dessverre er innhyllet i tåke. For de som ikke vet det er Steting Norges nasjonalfjell, og nettopp passeringen av dette fjellet har vært noe Erik har sett frem til helt fra dag 1.

Erik har planer om å løpe "standard" distanse også i dag (60-65 km), så det kan bli sent før han er ferdig.


Vis alle nyheter
Nyheter
Oslo Sportslager
Aktiv mot kreft
Compeed
Apotek1
Lerum
Thon Hotels
StudioDay