Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Dag 19 - 19. juli 2010

Start: Ved km-markering like eter kryss E6/tog
Stopp: Ved bussholdeplass E6/Storvollen mellom Saltfjellet og Mo i Rana
Distanse: 48.0 km
Totaltid: 9.59 t. inkl alle slags pauser
Effektiv tid: 6.15 t.
Værforhold: Regn, sterk motvind (kuling) fra sørvest. 8 grader

Totaldistanse siden starten på Nordkapp: 1141.5 km

En fryktelig dag. Sa til meg selv før turen startet at jeg måtte være forberedt på 10 dager med regn etter hverandre. Nå føles det som om fantasien overgås av virkeligheten. Kuling midt i mot sammen med plaskregn og stigninger opp til 700 moh kostet mye energi slik at det ble nok en etappe som bragte meg ytterligere på etterskudd i forhold til planen. Jeg befinner meg nå i fullstendig ukjent farvann hva gjelder uttak av fysisk og mental energi. Må bare bevare roen og ha is i magen. Jeg vet at hvis jeg tar meg helt ut så er løpet definitivt kjørt.

Helsetilstand: Fortsatt frisk, men har magret mye. Plages også fortsatt av reflux'en med tilhørende magesmerter og sure oppstøt, spesielt mot slutten av hver etappe. Må nesten løpe krokete av smerte, eller gå. Det siste lindrer, men gir dårlig fremdrift.

Positivt: Det er intet annet enn enn ekte hjertevarme og reinspikka generøsitet når vi gang på gang får bo gratis eller svært billig på campingplassene når vi forteller hvem vi er. Som her på Krokstrand Camping mellom Saltfjellet og Mo i Rana hvor vertinnen bød oss på overnatting i stor og fin hytte, alldeles gratis. Tusen takk:-) Kanskje kommer jeg tilbake hit en gang for å fiske i den flotte og lakseførende Ranaelva som renner like forbi.
 
Nyheter
Oslo Sportslager
Aktiv mot kreft
Compeed
Apotek1
Lerum
Thon Hotels
StudioDay