Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Dag 22 - 22. juli 2010

Start: Ved km-markering E6-04 (km 23.5)
Stopp: Rasteplass ved E6 v/nordenden av Storbjørnvatnet
Distanse: 41.4 km
Totaltid: 6.07 t. inkl alle slags pauser
Effektiv tid: 4.40 t.
Værforhold: Grått. Yr. 10 grader

Totaldistanse siden starten på Nordkapp: 1301.9 km

På grunn av dårlig værmelding ble det besluttet å gjøre dagens etappe kort - nærmest til en slags hviledag med tanke på å prøve å bygge seg litt opp igjen etter altfor mange våte, bratte og slitsomme etapper med mye hard motvind. Heldigvis kom det bare lett regn og jeg ble ikke stort annet enn litt våt på bena. Terrenget hadde sine bakker, men ikke rare greiene i forhold til hva jeg hadde vært i gjennom de foregående dagene. Likevel holdt vi oss til planen for å gi kroppen en sjanse til å restituere litt.
Løp også i dag sammen med Eiolf og etterhvert også Trond. Fikk underveis besøk av journalist fra Helgeland Arbeiderblad, reportasjen bør være på nett allerede fredag. På ettermiddagen ble vi invitert på stor middag og innkvartering for natten hjemme hos Spartathlonveteran Eiolf og familien hans i Mosjøen. Helt utrolig nordnorsk gjestfrihet på sitt aller beste, tusen takk Eiolf og frue :-)
Helse: Medikasjonsrådene har virket, er nå bedre i magen. Er imidlertid svært tynn, Tove så meg da jeg kom ut av dusjen i kveld og hun sa at hun hadde sett bilder av sultne fanger fra krigens dager som så bedre ut...
 
Nyheter
Oslo Sportslager
Aktiv mot kreft
Compeed
Apotek1
Lerum
Thon Hotels
StudioDay