Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Dag 9 - 9. juli 2010

Start: Nordnes, Lyngenfjorden (rasteplass 16,5 km før tunnel)
Stopp: Veikryss E6/Rv 87, Tamokdalen
Distanse: 61.9 km
Totaltid: 9.53 t. inkl. alle slags pauser
Effektiv tid: 7.23 t.
Værforhold: Nesten vindstille, delvis skyet. Ca. 10 grader v/start

Totaldistanse siden starten på Nordkapp: 573.9 km

Peter Rietveld har trukket seg fra løpet! Etter at han bekjentgjorde sin beslutning har han kommet med kritikk av planlegging, organisering og gjennomføring, gjeldende både for månedene i forkant og etter løpets start 1. juli. I tillegg mente han at han kom for mye i bakgrunnen i forhold til løpets norske deltager. Såvel beslutning og begrunnelse kom svært overraskende på Erik. Samtidig ville løpets servicemann og sjåfør etter noe tids betenkning heller ikke være med lenger!
Løpets gjennomføring går imidlertid videre som planlagt og inn som sjåfør inntil videre f.o.m. etappe 10 (10. juli) kommer Eriks kone Tove.

Tilbake til noe langt mer hyggelig, nemlig dagens etappe. Denne gikk i nydelig vær med strålende utsikt til Lyngsalpene tvers over Lyngenfjorden. Heller ikke mange kraftsugende bakker. Veldig godt å tørke litt opp igjen etter alt regnværet. Det verste nå er den tiltagende biltrafikken på litt svingete veier totalt uten veiskulder. Her gjelder det å ha sansene med seg. Det ble mange hopp ut i grøfta i dag.....
Etter etappeslutt ble de to "avhopperne" kjørt til flyplassen i Tromsø. God tur hjem og takk for innsatsen, veldig synd at dere ikke ville være med lenger.

Overnatting på Tromsø Camping mens jeg venter på ny hjelper og sjåfør som kommer med fly fra Oslo lørdag morgen. På campingen ble jeg ønsket velkommen av en av en særdeles vennlig og serviceinnstilt dame som hadde fulgt oss på nettet og som dermed godt visste hvem jeg var. Halv pris på overnattingen ble øyeblikkelig innvilget for den gode saks skyld. Til alt overmål husket hun at jeg kjøpte fiskekort av henne i Karasjok for 2 år siden. Artig!
 
Nyheter
Oslo Sportslager
Aktiv mot kreft
Compeed
Apotek1
Lerum
Thon Hotels
StudioDay