Skriv ut Share/Save/Bookmark Skriftstørrelse 11 Skriftstørrelse 14 Skriftstørrelse 18

Kort rapport fra Erik  Kort rapport fra Erik

Etter en tung andre dagsetappe ble Norway Run-gjengen tatt vel i mot av eierne av Russenes Hotell & Camping i Olderfjord. Vi fikk en kort dagsrapport fra Erik.

- Det var surt vær også i dag, det vil si; grått og kaldt! Beina noe stive og støle, særlig foran i lårene, dette etter alle de lange og tildels bratte utforbakkene dagen før. Peter er nok den sprekeste så langt slik at vi løper mye hver for oss. Peter et stykke foran og jeg noe lenger bak. Villcamping er ikke mye fristende under de værforholdene vi har hatt så langt. Derfor var det svært hyggelig av Russenes Hotell & Camping i Olderfjord å spandere campinghytte på oss til under halv pris. Flott gjort!
 
Det har stått en del om oss i avisene lokalt i Finnmark. Vi treffer stadig folk som har lest om oss og som synes det er artig å møte oss. I kveld ble vi også intervjuet av Sameradioen/TV og innslaget legges ut på nett, og sendes muligens også på NRK TV lokalt. Nå skal det bli spennende i morgen lørdag når vi begynner på E6 og stigningene opp mot Skaidi og Sennalandet på vår vei mot Alta. Der venter vi å være fremme om to dager (søndag).
 
Erik Nossum ved Russenes Hotell & Camping i Olderfjord
 
Erik Nossum ved Russenes Hotell & Camping i Olderfjord

Vis alle nyheter
Nyheter
Oslo Sportslager
Aktiv mot kreft
Compeed
Apotek1
Lerum
Thon Hotels
StudioDay